UPOZNAJTE NAŠ TIM

PARTNERI

Managing Partner, ovlašteni revizor i ovlašteni računovođa

Radovan Lucić

Radovan je direktor i partner revizije društva Šibenski Revicon. Diplomirao je na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu. Ovlašteni revizor je od 1995. godine i član Hrvatske revizorske komore. Radovan ima više od 30 godina rukovoditeljskog iskustva pri donošenju odluka vezanih za područje revizije, računovodstva i primjene poreznih propisa koje je stekao u obavljanju revizija poduzeća, banaka, podružnica stranih društava i sl. Radovan radi kao voditelj revizije financijskih i konsolidiranih izvještaja te voditelj Due Dilligence projekata. Nadgleda i kontrolira rad ostalih članova tima te se brine da se proces obavljanja revizije odvija u skladu s radnim planovima i dogovorima s klijentima. Odgovoran je za kontakte s klijentima te rješavanje kompleksnijih i složenijih situacija.

Partner - Revizija, ovlašteni revizor i ovlašteni računovođa

Asja Polak

Asja je partner revizije društva Šibenski Revicon. Diplomirala je na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu. Ovlašteni revizor je od  1998. godine i član je Hrvatske revizorske komore. Sa više od 25 godina revizorskog iskustva obavljala je čitav niz revizijskih projekata, dogovorenih postupaka po posebnim zahtjevima naručitelja, revizija konsolidiranih izvještaja, revizija statusnih promjena (podjele, osnivanja, spajanja). Njezini klijenti obuhvaćaju ustanove, neprofitne organizacije, male, srednje i velike poduzetnike iz sektora proizvodnje, građevinarstva, trgovine i različitih uslužnih djelatnosti.  Asja radi kao voditelj revizije financijskih i konsolidiranih izvještaja i revizije EU projekata.

SENIOR MANAGERI

ovlašteni revizor, ovlašteni porezni savjetnik i ovlašteni procjenitelj

Nino Lucić

Nino je diplomirao na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu. Ovlašteni revizor je od 2014. godine i član je Hrvatske revizorske komore. Licencu ovlaštenog poreznog savjetnika stekao je 2018. godine, a ovlaštenog procjenitelja 2020. godine. Ima višegodišnje iskustvo u obavljanju revizije te radi na pripremi revizije, komunicira s računovodstvom te upravom društva. Bavi se područjem poreznog savjetovanja (porez na dobit, porez na dohodak, PDV itd.), procjenama vrijednosti društava te dubinskog snimanja (Due dilligence).

ovlašteni revizor

Marija Maretić Čular

Marija je diplomirala na Ekonomskom fakultetu u Splitu. Ovlašteni revizor je od 2017. godine i član Hrvatske revizorske komore. Radno iskustvo u reviziji stekla je radeći na reviziji ustanova, neprofitnih organizacija, malih, srednjih i velikih poduzetnika iz sektora građevinarstva, trgovine, komunalnih i uslužnih djelatnosti te na reviziji EU projekata.

POSLUJTE S NAMA

KONTAKTIRAJTE NAS

Skip to content