O NAMA

ŠIBENSKI REVICON

Šibenski Revicon d.o.o. nastao je gašenjem ureda PricewaterhouseCoopersa u Šibeniku i počeo operativo djelovati  od 1. srpnja 1999. godine. Društvo je registrirano za obavljanje revizijskih i računovodstvenih poslova te poslovnog i poreznog savjetovanja. Osnivači društva su Radovan Lucić, direktor i Asja Polak. Temeljni kapital iznosi 2.050.000,00 kn. Društvo je član Hrvatske revizorske komore s ovlaštenjem za obavljanje usluga revizije i drugih usluga u skladu sa Zakonom o reviziji, upisano pod registarskim brojem subjekta 100000090.

Naš revizorski tim se sastoji od 7 djelatnika – 4 ovlaštena revizora te 3 revizora. Posjedujemo više od 25 godina iskustva u poslovima revizije te svoju kvalitetu osim na iskustvu temeljimo na kontinuiranom i cjeloživotnom obrazovanju te aktivnom članstvu u strukovnim udrugama i organizacijama iz područja revizije i računovodstva. Neprekidno težimo razvoju, što dokazuje i to da iz godine u godinu širimo raspon  naših usluga pa tako osim usluga naših ovlaštenih revizora nudimo usluge ovlaštenog poreznog savjetnika i ovlaštenog procjenitelja.

Sukladno potrebama određenog klijenta uključujemo i stručnjake iz drugih područja, čija znanja i iskustvo, uz nas, vode ka poboljšanju i unaprjeđenju poslovanja naših klijenta.

Naše klijente čine mali, srednji i veliki poduzetnici, društva od javnog interesa, neprofitne organizacije, ustanove te fizičke osobe. Naše usluge koriste klijenti koji se bave djelatnostima proizvodnje i prerade, građevinarstva, trgovine na veliko i malo, komunalnih djelatnosti, prijevoza i skladištenja, transportnih djelatnosti te različitim uslužnim djelatnostima.

POSLUJTE S NAMA

KONTAKTIRAJTE NAS

Skip to content